Om mig

Foto: Evelina Heed

Marie Graf, cert. massageterapeut & utbildad laserterapeut

Tog studenten juni 2014 efter två års heltidsstudier på Yrkeshögskolan Scandinavian College of Travel & Tourism (SCoTT) i Orsa. Linjen heter Hälsoturism och vi fick mycket värdefull kunskap inom fyra stora områden som påverkar vår hälsa: Massage, träning, kost och SPA.
Skolan tog in några av de största utbildarna i Sverige som var up to date med det senaste inom deras område.
Genom SCoTT i Orsa är jag idag:

*Diplomerad massör t o m steg 2, Axelson Gymnastiska Institut
*Cert. massageterapeut, genom Branschrådet Svensk Massage
*Lic. Personlig Tränare, S.A.F.E
*SPA-terapeut, Kerstin Florian
*Kostcoach, Susanne Ericson, SCoTT

Vidareutbildning:

*Medicinsk Massageterapeut, Axelsons Gymnastiska institut, klar februari 2016

Under massageutbildningen fick jag upp ögonen för medicinsk laser då en av lärarna hade en sådan med sig och visade vad man kan åstadkomma med den. Jag tyckte det lät intressant och åkte till Stockholm på en introduktionskurs. Bestämde mig då för att investera i en medicinsk laser och påbörjade senare deras utbildning på Axelsons i Stockholm. Jag har nu gått deras grundkurs & fortsättningskurs, återstår bara steg 3 för att bli diplomerad. Den kommer jag gå under våren 2016.

Idag erbjuder jag bara tjänster inom massage & medicinsk laser. Den övriga kunskapen jag har gör att jag får ett större helhetstänk kring varför vår kropp reagerar som den gör i vissa situationer. Jag ger även tips och råd inom träning och kost men gör inget individuellt upplägg.

Som kroppsterapeut kommer jag aldrig bli fullärd. Har som strategi att jag någon gång varje år ska vidareutbilda mig i någon form. Allt för att du ska få en så bra behandling som möjligt.

Jag driver idag en enskild firma sedan oktober 2013. Är även deltidsbrandman och har jour var 4:de vecka och då bokar jag ej in kunder.

Välkommen med din bokning !

ps. Under min massageutbildning gjorde jag min 9 veckors praktik på Nya Zeeland. Besök gärna min blogg jag hade då .ds

Foto: Evelina Heed

  • Öppettider

    Älvdalen
    Måndag - Fredag
    08:15 - 16:00

  • Sociala medier